Narin'den 5 gündür haber yok... Sanki yer yarıldı içine girdi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 5. gününde de sürüyor. Küçük kıza dair bir ize henüz ulaşılamadı.

aksam.com.tr

Şeyhmus ÇAKAN

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Mahalleye girişi çıkış yapan araç kontrol edildi. Bölgedeki 20 kilometrelik kanal boyunca arama yapıldı. Ancak küçük kıza dair bir ize henüz ulaşılamadı. Narin ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nden cenazesinin bulunduğuna yönelik yapılan paylaşımlara ilişkin yalanlama geldi. Kayboluşunun üzerinden 5 gün geçen 8 yaşındaki Narin Güran hala bulunamadı.

Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, jandarma ve AFAD'ın tüm arama çalışmalarına rağmen hala bulunamadı.

Arama çalışmaları devam ederken, evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terliğin Narin'e ait olmadığı ortaya çıktı.

Kayıp bildiriminden sonra havadan ve karadan arama çalışması sürüyor. Diyarbakır Emniyet Müdürlü Fatih Kaya ile Afad Müdürü ilami çakmak polis helikopteri ile havadan saha kontrolü yaptı.

Isıya duyarlı termal kameralarla yapılan aramada Narin izine rastlanmadı.