1 Temmuz 2021 nargile yasağı kalktı mı, serbest mi? Nargile salonları, kafeler açılacak mı?

Nargile kafeler için koronavirüs sürecinde uygulanan yasakla ilgili yeni düzenlemeler yakından takip ediliyor. 1 Temmuz 2021 tarihinde tüm yasakların kaldırılması beklenen normalleşme döneminde nargile, kafelerin son durumu araştırılmaya başlandı. Peki nargile kafeler açılacak mı? 1 Temmuz 2021 nargile yasağı kalktı mı, serbest mi?

Koronavirüs sürecinde yasak konulan nargile ve kafeler ile ilgili 1 Temmuz genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı. Genelge ile birlikte nargile ve kafelerin normalleşme süreciyle birlikte nasıl bir düzenleme uygulandığı merak konusu oldu. İnternet araştırmaları arasında dikkat çeken konular arasında yer alan "Nargile kafeler açılacak mı? 1 Temmuz 2021 nargile yasağı kalktı mı, serbest mi?" sorusuna bu haberimizde yanıt arayacağız.

1 TEMMUZ 2021 NARGİLE YASAĞI KALKTI MI, SERBEST Mİ?

Nargile salonu/kafesi olan iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmeye devam edilecek

Salgının yayılımı açısından çok ciddi risk oluşturması nedeniyle faaliyet konusu nargile salonu/kafesi olan iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmeye devam edilecek ve konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacaktır.