Namaz iki rekat, içki helal!

Adnan Oktar grubundan kaçarak itirafçı olan G.S.’den örgüt lideri için dehşet ifadeler: Oktar, namazı iki rekat kılar. ‘Bikini tesettür için yeterli. Şarap ve şampanya dışındaki tüm içkiler de helaldir’ derdi.

HİLAL YILDIRIM - DEVRİM TOSUNOĞLU

Adnan Oktar grubuna ilişkin yürütülen operasyonda gözaltına alınan 187 şüpheliden 5'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, 182'si adliyeye sevk edildi. Bunlardan aralarında Adnan Oktar'ın bulunduğu 168 şüpheli tutuklanırken, 13'ü adli kontrol tedbiriyle olmak üzere 14 kişi de serbest bırakıldı. Tutuklanan şüpheliler, Silivri Ceza İnfaz Kurumu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Metris Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu. 

ADNAN OKTAR'A KELEPÇE

Oktar, küçük yaştaki mağdurlar S.M ve G.Ç’ye yönelik cinsel istismar, müştekiler H.U ve E.A’ya yönelik cinsel saldırıyla 22 kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından tutuklandı. Oktar grubuna 17 yaşında giren ve 16 yıl kaldıktan sonra kaçan 34 yaşındaki G.S.’nin verdiği ifade ise kan dondurdu. İşte o itiraflar: Oktar, ailesi yaşlı olanlara “Hâlâ yaşıyorlar mı?” diye sorar, ölmelerini bekler ve miraslarına el koymak isterdi. Örgüte katılan kızlar bütün erkek örgüt üyelerinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulurdu. 

İĞRENÇ TURNİKE SİSTEMİ

Kızlar turnike denen iğrenç sisteme dahil olur, her gün onlarca örgüt üyesiyle birlikte olurlardı. Oktar, yeni gelenlere “Cemaatten ayrılırsam Allah’ın laneti üzerime olsun” diye yemin ettiriyordu. Oktar, namazın 2 vakit olduğunu söylerdi. Abdestte ayak yıkanmaz, kuru şekilde mesh edilir. Başörtüsünün Kuran'da olmadığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söylerdi. Oktar, nikah yapacağı kıza ‘Seni aldım, kabul ettin mi? der. Lezbiyenliğin helal olduğunu söyler. Şarap ve şampanya dışında tüm içkilerin helal olduğunu söylerdi. 

KAZANCIM AYDA 3500 TL!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği’nce sorgusu yapılan Adnan Oktar kendisini şöyle savundu: Suçlamaları kabul etmiyorum. Lakap kullanırım ancak kod adım yoktur. Türk polisine karşı iddia edildiği gibi düşüncem olmadığını beyan etmek isterim. Ayda 3 bin 500 TL gelirim olmakla başkaca bir gelirim yoktur. Müştekiler bana kumpas kurmuşlardır. Yurtdışı görüşmelerim Türkiye aleyhine değil. Küçük kızları evine alarak cinsel tacizde bulunduğuma dair iddiaları da kabul etmiyorum. Ben kanuna, hukuka uygun yaşayan bir kişiyim.

KÜÇÜKLERE İSTİSMARI OKTAR DA İZLİYORMUŞ

Mağdur G.Ç., 15 yaşındayken şüphelilerden Kartal Göktan ile tanıştığını söyleyerek, "Cinsel ilişkilerde Oktar, bizi izlerdi. Hatta bana da istismarda bulundu" dedi. Şikayetçi Ebru A. , “Gruptan uzaklaşanları Serap Akıncıoğlu bilgisayardan izlerdi. Oktar, ‘Örgütte bir kısım kişiler muhafazakar olsun’ talimatı verdi. Bunun üzerine Akıncıoğlu bu kapalı grup içerisinde yer aldı” dedi.

15 TEMMUZ GECESİ HERKESİ KANALA TOPLAMIŞ

Şikayetçi Mehmet Emin K., "15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Oktar, bazı kişileri A9 TV’ye çağırarak, ‘Sahip olduğun tüm mal varlığını Mert Sucu'ya devretmesini söyledi" dedi. Nimet K. ise, Oktar’ın imamlığına karşı çıkan bir grubun yapılanmadan ayrıldığını, Oktar’ın bu gruba ‘Kızıl İslamcılar’ lakabını takarak haklarında karalama kampanyası yaptığını anlattı.

ÖRGÜT SORUMLULARI DEŞİFRE EDİLDİ

Sevk yazısına göre örgütteki görevlendirmeler de şu şekilde:

Ulvi Didem Ürer: ‘Dido’ kod adlı şüpheli örgütte Oktar’dan sonra iki numaralı yönetici. Örgütten ayrılanlara karşı montaj yapılmış resimlerin karalama ve iftira amacıyla hazırlanıp internette yayınlanmasını sağlar.

Alev Babuna: Örgüt imamı. Yurtiçi ve yurtdışından getirilen eskort kızları bulur.

Ali Emre Bukağılı: Kardeşler grubundan. Cinsel saldırı eylemlerine iştirak eder.

Ece Koç: Kasadaki paranın yönetiminden sorumlu İsrail, İtalya ve ABD ülkelerinde örgütün amaç ve çıkarları doğrultusunda siyasilerle görüşür.

Ayşegül Hüma Babuna: Üst düzey emniyet ve yargı birimleri, siyasi partilerin ileri gelenleri ili örgüte nüfuz sağlayıcı bağlantılar kurmakla görevli.

Mert Sucu: Kara para aklama ve örgütsel para transferlerinden sorumlu.

İbrahim Tuncer: Örgüt lehine lobi faaliyetleri için Ankara’da görüşmelere giden Ankara imamı.

Cem Sedat Altan: Basınla alakalı işlerden sorumlu imam.

Ahmet Oktar Babuna: Örgütün yurtdışı irtibatlarından sorumlu.

Gökalp Barlan: Turnike sisteminin uygulayıcılarından.

Timur Ayan: Almanya ve Çin ile ticaret yapıyor.