Mustafa Demir'i rüşvet iftirası yıldırmadı

Paralel Yapı'nın 17 Aralık'ta rüşvet kumpası kurduğu Fatih Belediyesi, Başkan Mustafa Demir ve ilçe esnafının katkılarıyla toplanan 5 TIR dolusu yardım daha önce MİT TIR'larına operasyon ile yardım yollanması engellenmeye çalışılan Bayır-Bucak Türkmenleri için yola çıktı.

19 Ocak 2014'teki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Yapı'nın Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine giden MİT yardım TIR'larını durdurmasının ardından ve çeşitli engellemelere rağmen Türkmenlere yardımlar kesilmiyor... Şimdi de her türlü yardım kampanyalarına öncülük eden Fatih Belediyesi, Fatih Kaymakamlığı, AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı, FAGİDER (Fatih Girişimci İşadamları Derneği) ve Kızılay Fatih Şubesi Başkanlığının katkılarıyla Suriye'deki Türkmenler için içerisinde battaniye, giyecek, gıda malzemeleri, ortopedik yatak ve mutfak malzemelerih olduğu 5 TIR dolusu yardım toplandı. Yardım TIR'ları Fatih Camisi önünüde yapılan törenle Bayır-Bucak Türkmenlerine yollandı.

Yardım törenine Törene; Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, FAGİDER Onursal Başkanı Fatih Özkaymaz ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Demir: Bu aleve karınca misali su taşıyoruz

Bayır-Bucak Türkmenlerine yapılan yardımları çok önemsediğini belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Suriye'de büyük katliamlar yaşandığını dile getirdi. Mağdurlar ve mazlumların yaşadığı bir bölgeye insafsızca saldırılar yapıldığını vurgulayan Mustafa Demir, "Bizler de bu aleve bir karınca misali su taşıyoruz. Oradaki Türkmen kardeşlerimiz ölümü göze alıp, vatanlarını korurken, bizler de bu kardeşlerimize yapacağımızın aslında en azını yapıyoruz. İnsanlığın unutulduğu, üzerlerine varil bombalarının atıldığı, füzelerin insanların evlerine atıldığı bir dönemde kendi gayretimizle millet olarak bunun önüne geçmeye çalışmalıyız.

2 milyonu aşkın insanı kucaklayarak, yardımlaşmanın tadını en iyi bilen millet biziz. “Bugün Fatih’ten Türkmenler için 5 TIR yola çıktı. Bunlardan ikisi mutfak malzemeleri olarak gitti. Mutfağı, sınırın Yayla Dağı tarafında kurulacak ve orada yemekler pişirilip sınırın diğer tarafına her gün hizmet edilecek. Diğer TIR’ların içinde de; battaniyeden, giyecekten, gıdaya kadar bütün yardım malzemeleri var. Bu yardımlarımız daha da devam edecek. Biz Fatihliler, Fatih Girişimci İşadamları Derneği başta olmak üzere bütün arkadaşlarımız bu tür yardımlara hazır olduklarını söylüyor. Hatta bu konuda talepte var. Biz de, Fatih Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.”dedi.

PARALEL YAPI, MİT YARDIM TIRLARINI ENGELLEMİŞTİ

19 Ocak 2014'te  Adana-Gaziantep Otoyolu’nda MİT’e ait BayırBucak Türkmenlerine giden yardım TIR’ları büyük ihanet içerisinde bulunan Paralel Yapı tarafından durdurulmuştu. 2014 Mayıs ayında ise MİT TIR'larına operasyon yapan 13 asker hakkında 'casusluk' suçlamasıyla hazırlanan iddianame hazırlanmış, çeşitli tutuklamalar olmuştu.

MUSTAFA DEMİR'E RÜŞVET VE YOLSUZLUK KUMPASI

Bayır-Bucak Türkmenlerine 5 TIR dolusu yardım gönderilmesinde öncülük eden Fatih Belediyesi ve Başkan Mustafa Demir'e 17 Aralık 2013 darbe girişiminde Paralel Yapı mensuplarınca rüşvet, yolsuzluk gibi iftiralar atılmış fakat işin gerçek yüzü kısa sürede ortaya çıkarak kumpası kuranlar tutuklanmış, bazıları ise yurtdışına kaçmıştı. 

PARALEL YAPI/FETÖ BÜYÜK ÇÖKÜŞTE

FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması 17-25 Aralık büyük darbe girişiminin ardından her geçen gün kan kaybediyor.

Emniyet Teşkilatı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, TSK'daki örgüte bağlı önemli üyeler tasfiye oldu. Twitter'daki Fuat Avni'ye bilgi akışları kesildi. Önemli hakim ve savcı grupları dağıtıldı. Örgüte akan ve israf edilen himmet paraları azaldı. Önemli elemanlar kimisi tutuklandı kaçmayı başaranlar ise soluğu yurt dışında aldı.