Hangi ünlü olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız!

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Murat Boz, çocukluk fotoğrafını ''80'li çocuk'' notuyla yayımladı. Ünlü isimler çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğrafları, sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyorlar. İşte Murat Boz ve diğer ünlü isimlerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, şimdilerde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerle başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

BOZ'DAN NOSTALJİK PAYLAŞIM

Oyunculuğuyla da tam not almayı başaran Murat Boz, yoğun konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Yakışıklı popçu Murat Boz, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Boz, 11,3 milyon takipçili olan Instagram hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu. Takipçilerini geçmişe götüren Boz, çocukluk fotoğrafını yayımladı.

Ünlü şarkıcı, çocukluk karesine "80'li çocuk... Bir elinde yarın öbür elinde dün" notunu düştü.

Ünlü isimler sosyal medyada zaman zaman çocukluk ve gençlik yıllarına dair paylaşımlarda bulunuyorlar. İşte çocukluk ve gençlik yıllarına dair paylaşımlarda bulunan o isimler!

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul bu fotoğrafını, "Bugün size 17 yaşımdan günaydın" cümlesiyle paylaştı ve sevenlerini, lise yıllarına doğru yolculuğa çıkardı.

Ünlü şarkıcı Fedon, askerlik yıllarından bir fotoğraf karesini, "1966 Amasya Carcurum'da askerim. Radyomla baş başa. Kim bilebilirdi bir gün Fedon olarak şarkıcı olacağımı... Ben bile bilmiyordum." cümleleriyle paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu Zeynep Çamcı bebekliğine dair bir fotoğraf karesini, "Bebe Zeynep" ifadesiyle paylaşmıştı.

Doğu Demirkol da çocukluk fotoğraflarını paylaşan isimler arasındaydı.

Bahar dizisiyle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Demet Evgar'ın çocukluk fotoğrafı, sosyal medyada oldukça ilgi çekmişti.

Nev-i şahsına münhasır tavırlarıyla dikkat çeken ünlü rock şarkıcısı Teoman, çocukluğundan bu yana değişmeyen yüzüyle dikkati çekiyor.

Pop müziğin önemli müzisyen ve yorumcularından Fettah Can'ın çocukluk fotoğrafı...

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan başarılı sanatçı Reha Özcan, gençlik yıllarından bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaşmıştı.

Paramparça dizisiyle yıldızını parlatan ve kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile nişanlı olan Leyla Tanlar, ağabeyi Levin Tanlar'la çocukluk fotoğraflarını paylaşmıştı.