MSB duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatında 2 askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

İHA

MSB, Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtcu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 1Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde 26 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir ÜB'mize açılan taciz ateşi sonrasında kahraman silah arkadaşımız Tnk.Söz. Er Mevlüt Yoğurtcu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN ŞEHİT ASKERLER OTAL VE TAŞYÜREK'İN AİLELERİNE TAZİYE MESAJI

başkan Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Mert Otal ve Cüneyt Taşyürek'in ailelerine başsağlığı diledi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'ndeki saldırıda şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Otal ile Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Taşyürek'in ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.