MOSSAD provokasyona sevindi! Kayseri'de 14 polis yaralandı

Başkan Erdoğan'ın Suriye ile normalleşme mesajları vermesinin hemen ardından Kayseri'de sokaklar karıştırıldı. Suriye uyruklu bir şahsın yine Suriyeli bir çocuğa yönelik cinsel taciz iddiası malzeme yapılarak provokasyon fitili ateşlendi. Yaşanan olayların ardından 67 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

aksam.com.tr

Yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ile bir itfaiye eri yaralandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

Cinsel istismar olayının şüphelisi gözaltına alındı.

Mağdur çocuk için devlet koruması sağlandı.

Sosyal medyada olayları tırmandırmak için kışkırtıcı paylaşımlar yapanlar da takibe alındı.

ZAMAN AYARLI PROVOKASYON

Başkan Erdoğan'ın Suriye ile normalleşme mesajlarının ardından yani Türkiye'deki sığınmacılar ile ilgili yeni bir çözüm sürecinin hemen öncesinde Kayseri'de yaşanan zaman ayarlı provokasyon sonrasında emniyet birimleri tüm kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

Yağma, yakma ve evlere yönelik saldırıları gerçekleştirenlerin kimlikleri belirleniyor.

67 KİŞİ GÖZALTINDA!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan olayların ardından 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, cinsel taciz iddiasının ardından vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilen şüpheli hakkında derhal soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Suriye uyruklu kişilerin ev ve işyerlerine, araçlarına zarar verilmesinin ardından olaylara müdahale eden güvenlik güçlerinin 67 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

Bakan Yerlikaya, "Halkımızın kamu düzenini, güvenliğini ve insan haklarını gözetmeden çevreye zarar vermesi kabul edilemez. İnancımızda, medeniyet değerlerimizde, Aziz Milletimizin sicilinde olmayan yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz." ifadelerini kullandı.

MOSSAD SEVİNDİ!

Kayseri'de sokakların karışması İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ı sevindirdi.

İşgalci İsrail'in istihbarat örgütü kutlama mesajı paylaştı.

DÜN HDP BUGÜN KİM?

Kayseri'de yaşanan provokasyon 6-8 Ekim olaylarını hatırlattı.

HDP Merkez Yürütme Kurulu'nun çağrısının ardından terör örgütü PKK yandaşlarının Kobani bahanesiyle gerçekleştirdiği saldırılarda 2 polis şehit olmuş, Diyarbakır'da Kurban Bayramı dolayısıyla yoksullara kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 3 arkadaşının da aralarında bulunduğu 35 kişi hayatını kaybetmiş, 435'i sivil 326'sı güvenlik görevlisi olmak üzere 761 kişi yaralanmıştı.