Milli Piyango heyecanı! Büyük ikramiye için geri sayım başladı

120 milyon liralık Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi için geri sayım başladı. Çekiliş bileti alan vatandaşların heyecan içerisinde oldukları gözlenirken gişelerde yoğunluk oluştu. Bugün saat 16.30'dan sonra başlayacak olan çekilişlerin 120 milyon TL'lik büyük ikramiye ve amorti çekilişleri ise saat 23.00'te yapılacak.

120 milyon TL'lik Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi için geri sayım başladı. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenler vatandaşlar, bilet satışı yapılan gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu.

Milliyet'te yer alan habere göre, yeni yıla saatler kala Türkiye'yi büyük ikramiye heyecanı sardı. 120 milyon liralık yeni yıl talihlileri bugün belli olacak.

2022 yılına saatler kala bir Milli Piyango geleneği olan yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Çekiliş bileti alan vatandaşların heyecan içerisinde oldukları gözlendi.

Vatandaşlar tarafından biletlere olan ilgi daha da yoğunlaşmaya başladı. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenler gişelerin yolunu tutarken bilet satılan alanlarda ise uzun kuyruklar oluştu.

Beklenen gün geldi ve büyük ikramiye şanslı talihlisini bulacak. O şanslı talihlilerden biri olmak isteyenler Milli Piyango bayilerinin önünde bilet almak için sıraya girdiler.

16.30'DAN SONRA BİLET SATIŞI DURACAK

Bilet almak isteyenler saat 16.30'a kadar yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve terminalden dijital bilet olarak alabilecek.

Yılbaşı Özel çekilişi bilet satışının sona ermesi ile saat 17.00'de millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaya başlayacak. 120 milyon TL'lik büyük ikramiye ve amorti çekilişleri ise televizyon ekranlarında saat 23.00'te canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE'DE HAYAT DURACAK

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy'un sunumuyla izleyiciyle buluşacak. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, tüm Türkiye'yi ekranları başına kilitleyecek.

Öte yandan İstanbul Eminönü'ne bilet almaya gelen bazı vatandaşlar bilet seçimini çocuklarına yaptırırken, bazıları da ilk baştaki bileti almayı tercih etti.

670 MİLYON 760 BİN LİRA DAĞITILACAK

Yılbaşı bilet fiyatlarında tam bilet 120 TL, yarım bilet 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak açıklanmıştı. Yılbaşında toplamda 670 milyon 760 bin TL dağıtılacak.