Okul tatili uzatıldı mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerçekleştirdikleri toplantı sonrası ortak açıklamalarda bulundu. Ziya Selçuk okul tatilinin uzatılacağını açıkladı..

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerçekleştirdikleri toplantı sonrası ortak açıklamada bulundu. Ziya Selçuk merak edilen "Okullar ne zaman açılacak?" sorusunu cevapladı. İşte detaylar...

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerçekleştirdikleri toplantı sonrası ortak açıklamada bulundu. Ziya Selçuk yaptığı açıklamada evde eğitimin 30 Nisan'a kadar uzatıldığını duyurdu. 

UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMAN BİTİYOR?

Covid-19 salgını nedeni ile Nisan ayında gerçekleşecek ara tatil öne çekilmişti. Hafta sonları ile 16-22 Mart tarihleri arasında ara tatil yapan öğrencilerin 23-27 Mart tarihleri arasında uzaktan eğitim alması planlanmış ve Pazartesi itibari ile uzaktan eğitimler başlamıştı. Şimdi uzaktan eğitim süresinin uzatılması bekleniyor. Son dakika açıklamaları geldiğinde güncel gelişmeler haberimizin içerisine eklenecektir.