Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Şubatta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TIMSS 2019'da 8'inci sınıftaki kız öğrencilerin matematik puan farklarına ilişkin, ''Dünya ortalamalarını altüst eden bizim kızlar. Gözlerinizden öpüyorum çocuklar'' dedi. Öğrencilere yeni tablet dağıtımı müjdesi de veren Bakan Selçuk, ''Yeni hedefimiz, Şubat'ta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmak.'' ifadesinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TIMSS 2019'da 8'inci sınıftaki kız öğrencilerin matematik puan farklarına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,  "Dünya genelinde kız öğrenciler matematik başarısında genellikle erkek öğrencilerin gerisindedir. Türkiye'de ise durum tam aksine. Dünya ortalamalarını altüst eden bizim kızlar. Gözlerinizden öpüyorum çocuklar" dedi. Ocak ayı bitmeden 500 bin tabletin dağıtımını tamamladıklarını belirten Selçuk, "Yeni hedefimiz, Şubat’ta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmak." dedi.

Bakan Selçuk mesajında, "Dünya genelinde kız öğrenciler matematik başarısında genellikle erkek öğrencilerin gerisindedir. Türkiye'de ise durum tam aksine. Dünya ortalamalarını altüst eden bizim kızlar. Gözlerinizden öpüyorum çocuklar" ifadelerini kullandı.

BAKAN SELÇUK'TAN YENİ TABLET DAĞITIMI MÜJDESİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan öğrencilere tablet müjdesi geldi. Ocak ayı bitmeden 500.000 tabletin dağıtımını tamamladığını belirten Bakan Selçuk, şubat ayında 100.000 tabletin daha öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

"HEP BİRLİKTE DAHA FAZLASINI BAŞARACAĞIZ"

Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tablet dağıtımlarında her hafta daha çok öğrencimize ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ocak ayı bitmeden söz verdiğimiz gibi 500.000 tabletin dağıtımını tamamladık. Yeni hedefimiz, Şubat'ta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmak. Hep birlikte daha fazlasını başaracağız" ifadelerini kullandı.