Milletin duası Erdoğan ailesiyle... Sosyal medyada destek mesajları yağdı

Başkan Erdoğan son dakika açıklamasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Twitter üzerinden çok sayıda isimden geçmiş olsun mesajları gelmeye başladı. HDP hariç tüm parti liderleri geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Erdoğan, sosyal medya adreslerinden yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti.

Başkan Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."

EMİNE ERDOĞAN: ANCA BERABER, KANCA BERABER

Öte yandan Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Twitter'dan ''Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz'' mesajını paylaştı.

SİYASİLEREN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından siyasiler geçmiş olsun mesajları yayımladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Twitter'daki mesajında, "Covid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye 'geçmiş olsun' dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan Twitter'dan teşekkür mesajı yolladı. Başkan Erdoğan "Mustafa Bey, ilginiz ve iyi dilekleriniz için Emine Hanımla birlikte teşekkür ediyoruz. Sizlerin nezdinde geçmiş olsun dileklerini ileten tüm Milletvekillerimize de şükranlarımı, selamlarımı iletiyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ise, "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan Fuat Oktay'a sosyal medya hesabından teşekkür etti. Başkan Erdoğan "Sağ olun Fuat Bey. Geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere ve kabinemizdeki tüm Bakan arkadaşlarıma eşim Emine hanımla birlikte şükranlarımızı ifade ediyoruz" dedi.

İletişim Başkanı Altun, "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin Sayın Cumhurbaşkanım. Allah'ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle" mesajını paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın da "Dualarımız sizlerle efendim" dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden şifalar niyaz ediyorum" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla" ifadelerini kullandı.

Ankara valisi Vasip Şahin de "Sayın Cumhurbaşkanımız'a ve Muhterem Hanımefendi'ye geçmiş olsun diyor, Cenab-ı Hak'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi, hayatları boyunca verdikleri mücadeleyle her türlü sıkıntıyı birlikte aşmışlardır. Allah'ın izniyle, koronavirüsü de birlikte atlatacaklardır. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah" ifadelerinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Geçmiş olsun muhterem Cumhurbaşkanım. Zat-ı âlîlerine ve saygıdeğer Hanımefendiye Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Yâ Şâfî yâ Şâfî yâ Şâfî" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından Ali Erbaş'a teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Erdoğan, "Allah razı olsun Ali Hocam... Dua ve temennileriniz için eşim Emine Hanım adına da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

SİYASİ PARTİ LİDERLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını, yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenab-ı Allah'ım şifalar nasip etsin. Biraz sonra da telefonla arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi ileteceğim" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Başkan Erdoğan "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerinin liderleri de Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajını alıntılayarak teşekkür etti. Başkan Erdoğan "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada Meral Akşener'e teşekkür etti ve "Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin duâmızla Yüce Allah'tan acil şifalar niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" dedi.

Başkan Erdoğan Ahmet Davutoğlu'nun geçmiş olsun mesajına sosyal medya hesabı Twitter'dan teşekkür mesajı yolladı. Başkan Erdoğan "İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey" dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada Ali Babacan'a geçmiş olsun mesajı için teşekkür etti. Başkan Erdoğan "Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan Temel Karamollaoğlu'nun geçmiş olsun mesajına Twitter'dan teşekkür etti. Başkan Erdoğan "Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun" ifadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Muhterem Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim" dedi.

Başkan Erdoğan Twitter'dan teşekkür mesajı yolladı. Başkan Erdoğan "Mustafa Bey sağ olun, güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, "Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yolladığı mesajla "Önder Bey, geçmiş olsun dilekleriniz için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Başkan Erdoğan Twitter'dan Fatih Erbakan'a teşekkürlerini iletti ve "Çok teşekkür ediyoruz Fatih Bey, sağ olun" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Covid -19 ile mücadele eden tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan yayımladığı teşekkür mesajında "Sağ olun Muharrem Bey... Emine hanımla birlikte güzel temennileriniz için sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye Allah hayırlı ve acil şifalar ihsan eylesin" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yolladığı mesajla "Sağ olun Fuat Bey. Geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere ve kabinemizdeki tüm Bakan arkadaşlarıma eşim Emine hanımla birlikte şükranlarımızı ifade ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan Twitter'dan teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Erdoğan, "Eşim Emine hanımla birlikte iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz Gültekin Bey" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından teşekkürlerini iletti. Başkan Erdoğan, "Temennileriniz için eşim ve şahsım adına teşekkürler İbrahim Bey" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileğimizi sunuyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz. Saygılarımızla" dedi.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geçmiş olsun temennileriniz için Şule Hanım ile sizlere, eşim Emine Hanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum Doğu Bey" ifadelerini kullandı.