Milletin Demokrasi destanı 4 yaşında

Takvimler 15 Temmuz 2016'yı gösterdiğinde, Pensilvanya'dan güdümlü üniformalı teröristler, tarihimize “ihanet” olarak geçecek kalkışma için son hazırlıklarını tamamlamıştı.

Demokrasiye ve milli iradeye kasteden FETÖ çetesi, milletin uçağı, helikopteri, tankı, topu ve tüfeğini millete karşı kullanmak için teröristbaşından gelen emirle harekete geçti. Ruhlarını, onurlarını, inançlarını, akıllarını Pensilvanya’daki sapkın anlayışa kiralamış alçaklar, Akıncı Üssü’nden düğmeye bastı.

Aynı anda Türkiye’nin birçok noktasında harekete geçen alçaklar, asker-sivil, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden insanların üzerine ölüm yağdırmaya başladı. Saatler geceyarısını gösterirken, Başkan Erdoğan’ın bir çağrısıyla halk sokaklara döküldü, hainlerin senaryoları baştan sona değişti. Demokrasisine, özgürlüğüne, vatanına, bayrağına sahip çıkan Türkiye halkı tankların, kamyonların önüne yatıp canı pahasına kahramanlık destanı yazdı, tam 251 evladını şehit vererek...

ERDOĞAN’IN ÇAĞRISIYLA MİLYONLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’un 16 Temmuz’a döndüğü dakikalarda cep telefonuyla yapılan bağlantı srasında FETÖ’cü kalkışmaya karşı halkı sokaklara çağırdı. Meydanlara çıkarak bedenlerini tanklara siper eden milyonlar, inançlı bir yüreğin en gelişmiş silahlardan daha güçlü olduğunu dosta düşmana gösterdi. Vatan hainlerinin ihanet girişimine karşı verilen ve tüm uluslara örnek olan milli direniş, kalkışmayı 24 saat geçmeden bitirdi.

16 TEMMUZ 2016 / AKŞAM BU MANŞETLE ÇIKTI