Metehan'dan Erdoğan'a kitabı okurlarıyla buluştu! İmza günü geliri Gazze'ye

KOZA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Mahmut Çelik kaleme aldığı Metehan'dan Erdoğan'a isimli kitabının imza gününde elde edilecek bütün geliri Gazze'ye bağışlanacağını açıkladı.

DURSUN TOPÇU

KOZA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Mahmut Çelik'in kaleme aldığı Metehan'dan Erdoğan'a isimli kitabın imza günü geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği kitap fuarında gerçekleştirildi. Daha önce "Eyvah Ben Mezun Oldum" adlı kitabının bütün gelirini Kızılay'a bağışlayan Mahmut Çelik, imza gününde kitaptan elde edilecek bütün geliri de Gazze'ye bağışlanacağını açıklayarak örnek bir duruş gösterdi.

TARİHİ YOLCULUK

Çelik, 251 sayfalık kitabının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Türkiye Yüzyılı" hedefi ile tarih yazan yolculuğunu anlattığını belirtti. Cahit Zarifoğlu'nun "Bir duruşu olmalı insanın, bir anlayışı, bir davası" sözünü hatırlatan Çelik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi bize düşen görev mazlumların gür sesi olabilmektir. Türk her zaman beklenendir. Her birimiz bekleyenleri sahiplenebilmektir" ifadelerini kullandı.