Mervenur Polat olayında son durum nedir? Mervenur Polat'a ne oldu, öldü mü?

Mervenur Polat olayında son durum gelişmesi yaşandı. 4 aydır kayıp olan genç kadın, Atv'de yayınlanan program Müge Anlı'da aranıyordu. Bugün yayınlanan yeni bölümde sır perdesi aralandı. Peki, Mervenur Polat olayında son durum nedir? Mervenur Polat'a ne oldu, öldü mü?

Mervenur Polat olayı gündemde yer alan konu başlıklarından oldu. Müge Anlı'da 4 aydır aranan 20 yaşındaki genç kadının durumu belli oldu. Aile uzun zamandır kızının kayıp olması sebebiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olaya açıklık getirmeye çalışıyordu. Mervenur Polat olayında son durum nedir? Mervenur Polat'a ne oldu, öldü mü?

MERVENUR POLAT OLAYINDA SON DURUM NEDİR?

Mervenur Polat'ın ölü olarak bulunduğu bugünkü programda açıklandı. C.A'nın Mervenur Polat'ı öldürdüğü paketleyip kurye ile babasına gönderdiği ve babasının oturduğu binada aylardır sakladığı ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek 19 Ekim 2020'de evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat'ın bulunması için çalışma başlattı.

Ekiplerin çalışması sonucu genç kadının cesedi, Muratpaşa ilçesindeki evin çatısında bulundu.

Polat'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zanlılardan C.A'nın ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

C.A'nın, genç kadın ölünce koktuğu için polise haber vermediğini ve cesedini babasının evinin çatısına götürdüğünü anlattığı kaydedildi.

MERVENUR POLAT KİMDİR?

Mervenur Polat 20 yaşında bir erkek çocuk annesi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Mervenur Polat'ın ablası, Mervenur Polat'a 4 aydır ulaşamadıklarını söylemişti. 15 yaşında kaçarak evlenen ve kısa bir süre sonra anne evine geri dönen Mervenur Polat'ın hamile olduğu ortaya çıkmış ve çocuğuna Mervenur Polat'ın annesinin baktığını söylemişti.