Merve Boluğur, klip için 'yakışıklı erkek arıyorum' deyince takipçileri mesaj yağdırdı

YouTube kanalı açması ile bir anda gündem olan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde şarkıcılık yapacağını duyurmuştu. İki şarkısının da hazır olduğunu söyleyen Boluğur, klip için kolları sıvadı. Merve Boluğur, klibinde rol alması için yakışıklı erkek adayları incelemeye alırken takipçileri güzel oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu. Merve Boluğur'un kumral biriyle anlaştığı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından müzik piyasasına girdiğini duyuran Merve Boluğur, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlk şarkıcı için hazırlıklara başlayan Boluğur, 'Bomba gibi geliyorum. Şarkımı çok güzel bir noktaya getirdim. Birkaç şarkı daha yazdım' dedi.

Klibinde oynaması için yakışıklı erkek arayışında olan Merve Boluğur, erkek takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu.

Boluğur, "Klibinde oynayabilirim, çok çekiciyim" diyen erkek takipçisinden de fotoğraf istedi. Takipçisine "Seksi ve yakışıklı bir erkeğe ihtiyacım var. Kumral mısın? Bir fotoğraf at bakayım" diyen oyuncu, üst üste aldığı mesajlar üzerine "Bir yakışıklı buldum zaten. Hiç boşuna mesaj atmayın" dedi.