Matrix 4 fragmanı izle! Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek?

Büyük bir heyecanla beklenen The Matrix Resurrections'dan resmi bir tanıtım paylaşıldı. Tanıtımda meşhur kırmızı ve mavi hapları vurgu yapılırken fragmanın yayınlanacağı tarih ise açıklandı. Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Matrix serisinin yeni filmi Matrix Resurrections hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Hayranlarının uzunca bir süredir heyecanla beklediği Matrix serisi yeni filmi için bir tanıtım videosu yayımladı. What Is The Matrix sitesinde yayınlanan görüntülere erişebilmek için Matrix filmiyle ikonikleşmiş olan kırmızı ve mavi haptan birinin seçilmesi gerekiyor. Seçim sonucunda birbirinden farklı görüntüler gösterilse de biri bittiğinde diğer görüntüler de izlenebiliyor.

MATRİX 4 FRAGMANI YAYINLANDI!


Lana Wachowski, David Mitchell ve Aleksander Hemon'ın kaleme aldığı "The Matrix: Resurrections"ın ilk teaserları geçtiğimiz günlerde WhatIsTheMatrix sitesinde paylaşıldı.

İlk filmi 1999'da yayınlanan "The Matrix"in ardından 2003'te yayınlanan "Matrix Revolutions" filmiyle seriye uzun bir ara verilmişti.

MATRİX RESURRECTİONS NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yönetmenliğini Lana Wachowski'nin üstlendiği "Matrix Resurrections"ın oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler yer alıyor. Film, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.