MasterChef 14 Ekim 6. ve 7. eleme adayı kim seçildi? MasterChef Türkiye 2021 dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışma programında nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. 14 Ekim Perşembe günü kırmızı takım ile mavi takım yeni bir oyun için karşı karşıya geldi. Oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden takım arasından haftanın 6. ve 7. eleme adayı çıkarıldı. Peki MasterChef 14 Ekim 6. ve 7. eleme adayı kim seçildi? Dokunulmazlığı kim kazandı? Detaylar haberimizde.

MasterChef yarışma programında 14 Ekim tarihli dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım arasında haftanın 6. ve 7. eleme adayları belirlendi. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in tadımı ile ile belirlenen yeni eleme adayları açıklandı. İşte haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan isimler...

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2021'de haftanın dış çekimi Mardin'de yapıldı. Bu akşam, 14 Ekim Perşembe MasterChef yeni bölümde Mavi takım ile Kırmızı takım, son kez karşı karşıya geldi. İlk iki dokunulmazlığı Kırmızı takım kazanmıştı. İki takım da konukların oylama yapacağı son dokunulmazlık oyununu kazanmaya çalıştı. Dokunulmazlık oyunu menüsü, konuk şef Ömür Akkor tarafından açıklandı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın son dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Yarışmacılar, eleme potasına girmemek için gecenin en iyi yemeğini yapmaya çalıştı. Oyunda verilen ana ürün ayçiçek yağı, istenilen yemek ise kızartma tekniği ile yapılan bir yaratıcı tabak idi. Bunun için verilen süre de 40 dakika oldu. Şeflerin istediği yemeği yapmak için yarışmacılar tüm hünerlerini sergiledi. Tadım sonrasında şefler başarılı yarışmacıları açıkladı. Dilara, Sergen ve Safanur finale kalan isimler oldu. Gecenin üçüncüsü Safanur oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan ise Dilara oldu.

Oyunda yarışmacılardan Mezopotomya yemekleri yapılması istendi. Yapılacak yemekleri programın konuğu şef Ömür Akkor açıkladı. Beş çeşit yemek için 70 dakika süre verildi. 9 ilin öne çıkan yemeklerinden oluşan menü, önemli misafirlere ikram edildi. Konuklar vereceği oylar ile dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi. Şefler, stüdyoda yemeklere göre oyları tek tek sayımını yaptı. Oyların çoğunluğunu alan Mavi takım, dokunulmazlığı kazanan takım oldu. Mavi takım, 28-7 skorla 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF'TE ELEMEYE KİMLER KALDI?

MasterChef 2021'de hafta başında seçilen takımlar arasında oynanan oyunlarda kaybeden takım arasında eleme adayları seçildi.

Geçtiğimiz günlerde eleme adayı belirlenmiş ve Mert potaya giden ilk isim olmuştu. İkinci eleme adayı Rabia oldu. Oylamanın ardından Eren üçüncü aday seçildi.

MasterChef'te finale kalan iki isim arasında ve gecenin en iyi tabağını çıkaran Emre, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Emre'nin eleme potasına gönderdiği Pelin, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım için konsey toplandı. Yapılan oylama sonucunda Burcu ile Azize'nin oyları aynı sayıda çıktı. Bu isimler arasında potaya gidecek ismi Tahsin belirledi. Takım kaptanı Tahsin'in potaya göndermeyi seçtiği Burcu haftanın beşinci eleme adayı oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN 6. VE 7. ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef'te kaptanlık oyununu kazanan Tahsin, Mavi takım kaptanı olmuş ve Kırmızı takım kaptanı Sergen'i seçmişti. Kaptanlık oyunu sonrasında altı yarışmacının davranışları şefleri rahatsız etmiş ve onlara bir ceza oyunu oynatmıştı. Bu oyunda en başarısız yemeği yapan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Tahsin, 2. eleme adayı olarak Rabia'yı gösterdi. Konseydeki oylamada Eren ile Emre, aynı sayıda isimleri yazıldı. Kaptanın potaya gönderdiği Eren, üçüncü eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu yine Kırmızı takım kazandı. Mavi takım, bir kez daha bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Dokunulmazlığı kazanan Emre oldu. Onun potaya gönderdiği Pelin, 4. eleme adayı oldu. Konseydeki oylamada Azize ile Burcu'nun isimleri aynı sayıda yazılmıştı. Tahsin, Burcu'yu 5. eleme adayı olarak gösterdi.

MasterChef Türkiye'de bu akşam dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Gecenin en iyi tabağını çıkaran Dilara, bireysel dokunulmazlık kazandı. Onun potaya gönderdiği Ateş, haftanın altıncı eleme adayı oldu. Sonrasında Kırmızı takım için konsey toplandı ve oylama yapıldı. Bu oylamada adı en çok yazılan beşer kez ile Milhan ve Safanur oldu. Kural gereği takım kaptanı Sergen, bu iki isim arasında Milhan'ı potaya gönderdi. Ve haftanın yedinci eleme adayı Milhan oldu.

1- Mert

2- Rabia

3- Eren

4- Pelin

5- Burcu

6- Ateş,

7- Milhan