MasterChef Türkiye'de kim elendi? 19 Eylül MasterChef'te bu hafta elenen isim kim oldu?

MasterChef'te bu hafta yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. TV8 ekranlarında 19 Eylül tarihinde izleyicisiyle buluşan MasterChef Türkiye'de elemeye kalan isimler arasında bir kişi yarışmaya veda etti. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi? İşte elenen isim ve son bölümde yaşananlar...

MasterChef Türkiye yarışma programında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 19 Eylül MasterChef'te elemeye kalan isimler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Elemeye kalan isimlerden istenen yemekler jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın beğenisine sunuldu. Yarışmanın sonuda haftanın elenen ismi açıklandı. Peki MasterChef Türkiye'de kim elendi? 19 Eylül MasterChef'te bu hafta elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? İŞTE 19 EYLÜL ELENEN İSİM...

Türkiye'nin en iddialı yarışma programları arasında yer alan MasterChef'te yeni bir eleme heyecanı yaşandı.

MasterChef Türkiye hafta boyunca oynana kritik dokunulmazlık oyunları sonucu kaybeden takımlardan 6 aday elemeye kaldı.

Bu isimler Azize Polat, Mert Ateş Durukan, Tunahan Ak, Hasan Biltekin, Burcu Önal ve Mustafa Ozan olurken, bu 6 yarışmacı en azından bir hafta daha programda kalabilmek adına eleme finalinde mücadele etti.

Verilen sürede ellerinden geleni yapan yarışmacılar, sunumlarını gerçekleştirdi. Şeflerin tadımı ardından MasterChef'te elenen isim MasterChef Tunahan oldu.

19 Eylül Pazar günü MasterChef yeni bölümde; MasterChef Türkiye 2021'in yeni bölümünde heyecan tavandaydı. Eleme adayları, ilk olarak yaratıcı tabaklarla şefler karşısına çıktı. Yarışmacılara bu etapta ana ürün olarak pirinç verildi. Burada 6 isim arasından 3 isim, bir hafta daha programda kalabilme imkanını yakalarken, 3 isim eleme finalinde yemek yaptı.

Eleme finalinin ikinci turunda MasterChef Tunahan, MasterChef Ateş ve MasterChef Mustafa, Mehmet Şef'in imza tabağı olan Gece Gibi Siyah tabağıyla şeflerin karşısına çıktı. Verilen sürede ellerinden geleni yapan yarışmacılar, sunumlarını gerçekleştirdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye yarışma programında yarışmacılar, eleme potasına girmemek için mücadele etti. En az bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantilemek için bireysel dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. Kıyasıya mücadele sonrasında dokunulmazlığı kazanan isim, bir arkadaşını eleme potasına göndermek zorunda kaldı.

MasterChef 2021 yarışmasının 18 Eylül tarihli programında kıyasıya bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.

MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyununu 32-23 skorla Kırmızı takım kazandı.

MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert, eleme potasına Ateş'i gönderdi. Mert, ismi söylerken sebep olarak haftalık performansına baktığını söyledi. Böylece, MasterChef'te haftanın beşinci eleme adayı Ateş oldu.

Yapılan oylama sonrası 7 oyla arkadaşlarından en fazla oyu alan Azize haftanın altıncı ve son eleme elenme adayı oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

1 - Burcu

2 - Mustafa

3 - Tunahan (ELENEN İSİM OLDU)

4 - Hasan

5 - Ateş

6 - Azize

MASTERCHEF'TE BU HAFTA HANGİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Mavi takım kaptanı ile Kırmızı takım kaptanı, sırayla seçecekleri yarışmacılar ile takım kadrolarını oluşturdu. Kaptanlar, takımlarında en iyi şekilde mücadele edecek, dokunulmazlığı kaybetmeden haftayı geçirmelerini sağlayacağı isimleri takımlarına almaya çalıştı. Sonuçta MasterChef'te haftanın takım kadroları şöyle oluştu;

MAVİ TAKIM: Dilara (takım kaptanı), Eren, Sergen, Tahsin, Milhan, Ateş, Mert, Azize

KIRMIZI TAKIM: Hamza (takım kaptanı), Şükrü, Hasan, Emre, Burcu, Mustafa, Tunahan, Safanur

KONUK OLAN ESKİ YARIŞMACILAR

MasterChef Türkiye 2021'de 18 Eylül Cumartesi günü eski yarışmacılar programa konuk oldu. 2019 ve 2020 sezonu şampiyonları ile yarışmacılar katıldı. İşte programın konukları; Ekin Eylem Ulaş, Eray Aksungur, Batuhan Bayır, Rıfat Yurttaş, Emir Elidemir, Özgül Coşar, Barbaros Yoloğlu, Serhat Doğramacı, Cemre Uyanık, Güzide Mertcan ve Sefa Okyay Kılıç.

MasterChef Ateş Durukan kimdir, kaç yaşında? MasterChef Ateş Durukan aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

MasterChef Burcu Önal kimdir, kaç yaşında? MasterChef Burcu Önal aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

MasterChef Mustafa kimdir, kaç yaşında? MasterChef Mustafa Ozan elendi mi, nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosuna giren Tunahan Ak, 20 yaşında ve aslen Bulgaristan göçmeni olup kütük olarak Bursalı. İzmit doğumlu olan Tunahan Ak, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Hayatında bir değişiklik olsun istediğini ve MasterChef Türkiye'ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

MasterChef Tunahan Ak kimdir, elendi mi, kaç yaşında? MasterChef Tunahan Ak aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

14 yaşına kadar İzmit'te ailesiyle beraber yaşadı. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu'da 4 sene yatılı okumuş. İki senedir İstanbul'da yaşayan Tunahan Ak, bir yıldır Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalışıyor.

Lise zamanı Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında Kadıköy craft tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim aldım. Üniversiteye hazırlanırken bir TV programına (MasterChef) katılıp hayatımın yönünü değiştirdiğini belirtiyor.

ELEME TURUNDA HERKESİ GÜLDÜREN DİYALOG

Tunahan Ak ile şefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Mehmet şefin "Eti nasıl pişirmek istedin?" sorusuna "Tavada" şeklinde cevap vermesi Danilo şef ve Somer şefi çok güldürdü. Mehmet şef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan'ın 60 derece cevabı iki şefe kahkaha attırdı. Mehmet şef, bu cevaplar karşısında "Kamera şakası falan değilsin dimi" diyerek tepki verdi.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef Türkiye izleyicileri, ana kadroya giren Tunahan Ak'ın Instagram hesabı başta olmak üzere sosyal medya hesaplarını merak ediyor. "ttunahanak" kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan Tunahan Ak'ın şu an 243 bin takipçisi var.