Mahmut Aykurt kimdir?

Müge Anlı Mahmut Aykurt itirafları neler? sorusunun yanıtı tüm Müge Anlı takipçileri tarafından merak ediliyor. Müge Anlı'nın tekrar bölümleri ile gündeme gelen Burhan Aykurt cinayeti hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Mahmut Aykurt kimdir, itirafları nelerdir? Mahmut Aykurt tutuklandı mı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Müge Anlı tekrar bölümleri ile birlikte Burhan Aykurt cinayeti yeniden gündeme geldi. 

MAHMUT AYKURT İTİRAFLARI NELER?

Uzun süredir kayıp olan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt; "yolumu kesen araç hikayesini ben uydurdum" diyerek gerçekleri itiraf etti. Müge Anlı ve stüdyodaki seyirciler ağabey Mahmut Aykurt'a tepki gösterdi; böylelikle ağabeyin yalan ifadesi soruşturmayı yanlış yönlendirdi. 29 Kasım 2018'de ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un cinayet kurban gittiğinden şüpheleniyor.

Mahmut Aykurt; uydurduğu hikaye ile babasının hüngür hüngür ağlamasına sebep olmuştu. Anlattığı hikayede "bir araba yolda önümü kesti, kardeşimi boğarak öldürdüklerini söyledi sonra da gitti." demişti. Son olarak Mahmut Aykurt, programa çıkmama kararı almıştı.