Maden şehitlerine veda... Bartın'daki grizu patlamasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada, hayatını kaybeden maden işçilerinin cenazeleri ailelerine teslim edilmeye başlandı. Patlamanın ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin şehitlerin cenaze törenine katıldı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde patlama yaşanan maden ocağındaki hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine verilmeye başlandı.

Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi. Kimlik tespitleri yapılan maden şehitleri yakınlarına teslim edildi. Patlamanın yaşandığı anda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin şehitleri son yolculuğuna uğurladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelene patlamada hayatını kaybeden Selçuk Ayvaz için Uğurlar köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Berkay Pınaroğlu için Muratbey köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Aziz Köse için Bayıryüzü köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Serhat Kahraman, son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerden Serhat Kahraman'ın cenazesi, memleketi Karabük'te toprağa verildi. Cenaze törenine, anne Sebahat (sol 2) ve kız kardeşi Ezgi Kahraman ile sözlüsü (solda)de katıldı. Annesi ile kız kardeşi, üzerine baret ve Türk bayrağı konulan tabuta sarılarak ağladı.

Emrah Kaya, son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerden Emrah Kaval'ın cenazesi toprağa verildi. Kaval'ın cenazesi, yakınları tarafından Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Aladağ Mahallesi Merkez Camisi'ne getirildi.

Aziz Köse, son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerden Aziz Köse'nin cenazesi defnedildi.

Aziz Köse'nin (33) cenazesi, Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Bayıryüzü köyündeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alınması ve dua edilmesinin ardından Köse'nin cenazesi, Bayıryüzü Köyü Camisi'ne götürüldü.