Maç çıkışı holigan bıçağı

Babası ve kardeşiyle birlikte Denizlispor-Amedspor maçını izleyen Yasin Karaobalı, stat çıkışı yaşanan yan bakma kavgasında bıçaklandı. Yoğun bakımdaki gencin babası Şenol Karaobalı, “20 kişi saldırdı, 1'i tutuklandı” diyerek tepki gösterdi.

İHA

Denizli'de yaşayan Şenol Karaobalı ile oğlulları Yasin ve Hüseyin Karaobalı, 14 Ocak'ta oynanan Denizlispor-Amedspor maçını stadyumda izledi. Karşılaşma sonrası stattan çıkan aile ile kapıda bekleyen B.Y. (26) ve arkadaşları arasında yan bakma meselesi yüzünden kavga çıktı. İddiaya göre gruptakiler, "Ne bakıyorsun, düzgün yürüyün" diye laf attı; sonra da saldırıda bulundu.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yasin Karaobalı'yı bıçaklayan saldırganlar kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralı önce ameliyata, sonra yoğun bakıma alındı. 7 ay önce baba olan Yasin Karaobalı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bıçaklı saldırgan B.Y. kısa sürede yakalanıp mahkemece tutuklandı. Hastaneden gelecek iyi bir haber bekleyen baba Şenol Karaobalı, oğluna 15-20 kişilik kalabalık grubun saldırdığını belirterek, "Bu kişilerin de yakalanmasını ve bir an önce adalete teslim edilmesini istiyoruz" dedi.