Lygos Clinic Kurucusu Sinan Özer: Son Yılların Trendi Hollywood Gülüşü

Türkiye'de estetik alanında hizmet veren Lygos Clinic'in kurucusu Sinan Özer, son zamanlarda Hollywood gülüşüne olan ilginin arttığını belirtti. Türkiye'nin estetik merkezi haline geldiğini ifade eden Özer, özellikle Hollywood Smile olarak bilinen Hollywood gülüşü işlemine olan talebin oldukça yükseldiğini vurguladı.

Hollywood gülüşünün Hollywood yıldızlarının gülüşlerinden esinlenerek tasarlandığını açıklayan Özer, "Yapılan gülüş tasarımlarıyla bireylerin yüzünde daha estetik ve simetrik bir gülümseme oluşturuluyor" dedi. Bu işlemin, estetik açıdan memnun olmayan birçok hastanın dişlerini ve gülüşlerini istedikleri şekilde düzenlediğini belirten Özer, "Lygos Clinic olarak saç ekimi ve diğer estetik işlemlerinin yanı sıra Hollywood gülüşü işlemini de gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin estetik alanında dünya genelinde öncü bir konuma geldi. Hollywood gülüşü tasarımının popülerliği son dönemlerde hayli arttı. Ancak bu işlemin, kişinin yüz hatlarına uygun bir şekilde tasarlanması gerekiyor." Diye konuştu.

Özer, işlem öncesinde hastaların ağız ve diş sağlığının detaylı bir şekilde incelendiğini belirtti. Röntgen cihazlarıyla ağız ve çene muayenelerinin gerçekleştirildiğini ve diş eti sorunları ile çürüklerin giderildiğini ifade etti. Bu işlemlerin ardından hastanın yüz yapısına en uygun gülüş tasarımının uygulandığını ve bunun ardından Hollywood gülüşü tasarımı operasyonuna geçildiğini ifade etti. Hollywood gülüşü tasarımına olan ilginin artmasının, estetik operasyonlara olan ilginin genel olarak artmasıyla bağlantılı olduğunu belirten Özer, estetik operasyonların insanların dış görünümlerini değiştirme konusundaki taleplerini karşıladığını ifade ederken, herhangi bir estetik işlem yapmadan önce uzman bir hekime danışmanın ve detaylı bir değerlendirme yapılması konusunda da uyarıda bulundu.