Lüks mekanda faciadan dönüldü

İstanbul Bebek'te deniz kenarındaki lüks restoranın balkonu müşteriler yemek yerken çöktü. Can pazarının yaşandığı olayda 4 kişi yaralandı, denize düşenler son anda kurtarıldı.

Bebek Arnavutköy Caddesi üzerinde bulunan lüks restoranın denize bakan balkonu dün akşam içeride müşterilerin yemek yediği sırada çöktü. Balkonda yemek yiyen müşteriler denize düşerken can pazarı yaşandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Deniz polisi de bölgeye intikal etti. Suya düşenler çevreden yetişenler tarafından çıkarıldı. Çökme sırasında yaralanan 4 kişi ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş Kaymakamlığı, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Açıklamada; "Saat 21.00 sıralarında Arnavutköy Caddesi'ndeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR

Restorana yemek için giderken faciadan dönen vatandaşlar ise yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı. Bazıları yaşadıklarını telefonla yakınlarına anlatırken bazıları ise gözyaşlarını tutamadı. Olay sonrası restoran önünde oluşan meraklı kalabalığı polis uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı.

YEMEK YERKEN DENİZEL DÜŞTÜLER

Denize düşenler çevreden yetişenler tarafından kurtarıldı . Polis restoran çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken balkonun çökme sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldı.