Lösemili miniklere emniyetten sürpriz

Adana polisi, ‘Lösemili Çocuklar Haftası'nı unutmadı. Lösemili çocukları hastanede ziyaret eden ekipler, hediyeler dağıttı. Kemoterapi nedeniyle halsiz düşen miniklerin yüzlerinde gülücükler açtı.

SONER KAN

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Lösemi Çocuklar Haftası'nda hastalığına karşı yaşam savaşı veren çocukları unutmadı; ekibinden hastanede tedavi gören çocukları ziyaret edip moral vermelerini istedi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkiye'nin farklı şehirlerinden Adana'ya gelen lösemili çocuklara ulaştı; onlarla sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Aldıkları kemoterapi ve ilaçlar nedeniyle halsiz ve de yorgun olan minikler, polisin bu jesti karşısında mutlu oldu; keyifli anlar yaşadı. Kız çocuklarına bez bebek, erkeklere de oyuncak araba dağıtan ekipler, onlardan hayallerini de anlatmalarını istedi. Kimisi polis olup, at üstünde görev yapmak istediğini anlattı; kimisi doktor olup kendisiyle aynı durumdaki çocuklara şifa dağıtmak istediğini söyledi.

Polislerin sürpriz ziyareti hasta çocuklara moral oldu.

KÜÇÜK EMİR'E ATLI POLİS SÖZÜ

4 yaşındaki Emir Kazan, ziyaretine gelen polis ablasının "Bizi seviyor musun?" sorusuna "Evet, çok seviyorum. Evimizin camından bakarken ata binmiş bir polis abla görmüştüm. Ben de iyileşip büyüdüğüm zaman atlı polis olacağım" dedi. Ekipler de minik Emir'e taburcu olduğu gün kendisini kapıda atlı polislerle karşılama sözü verdi.

Küçük Emir'le polis memurunun sohbetinde duygu dolu anlar yaşandı.