Kumarda kaybetti ailesini katletti

İstanbul Esenler'de İnan Taşçı (51) eşi Gülay Taşçı (39) arasında tartışma çıktı. Cinnet getiren adam, silahla önce eşini sonra da oğlu Efe Taşçı'yı (19) vurarak öldürdü.

İHA

İstanbul Esenler'de İnan Taşçı (51) eşi Gülay Taşçı (39) arasında tartışma çıktı. Cinnet getiren adam, silahla önce eşini sonra da oğlu Efe Taşçı'yı (19) vurarak öldürdü. Sabah silah sesine uyanan komşular, polise haber verdi. Cama çıkan saldırgan bina önüne gelen ekiplere bir kağıt attı. Notta "Mecbur kaldığım için ailemi katlettim. Dünyanın en iyi insanlarıydı, ölümü hak etmediler" ifadelerinin yazan caninin kayınbiraderlerini suçladığı öğrenildi. Özel Harekat polisleri şüpheliyi gözaltına almak için operasyon düzenlemek üzereyken İnan Taşçı bu kez silahla kendi kafasına ateş etti.

TEFECİDEN PARA ALMIŞ

Yaralı adam, kaldırıldığı hastanede öldü. Görgü tanığı Eyüp Yarar, "Adam 'Öldürdüm' diye bağırıyordu. Bir saat kurşun sıktı, sonra polisler içeri girdi" dedi. Aile yakınları

polise verdiği ifadede, İnan Taşçı'nın sürekli alkol alıp kumarda oynadığını, borç batağına batınca tefeciden para aldığını söyledi.

Kumar borcu yüzünden boşanmak isteyen eşi Gülay Taşçı'yla tartışan İnan Taşçı, silahla dehşet saçtı. Genç kadınla oğlu Efe Taşçı'yı öldüren cani, aynı silahla intihar etti.

Gülay Taşçı ile oğlu Efe Taşçı yan yana defnedilecek.