Kreş bahçesi zehir yuvası

Adana'da okulların kapalı olmasını fırsat bilen uyuşturucu bağımlıları, Şehit Yalçın Palıt Anaokulu'nun bahçesinde zehir kullanıyor. Mahalleli, kameralara yansıyan görüntülerle durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde uyuşturucu bağımlıları Şehit Yalçın Palıt Anaokulu’nu mesken tuttu. Okulun güvenlik görevlisinin olmayışını ve tatil dönemini fırsat bilen şahıslar, önce okul deposunun anahtarını temin etti. Ardından anahtarı kaybeden şahıslar bu kez güpegündüz kameralara aldırmadan bahçede uyuşturucu kullanmaya devam ettiler. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yanında bir kız arkadaşıyla birlikte okul bahçesinde oturan bağımlının önce karnına insülin de olabileceği düşünülen bir maddeyi şırıngayla enjekte ediyor, sonra da çömelip uyuşturucuyu burnundan çekiyor. Uyuşturucu bağımlısı bu sırada bitişikteki sitede insanların gelip geçmesine aldırış etmeden, eylemini sürdürdü.

SİTE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Daha sonra anaokulunun duvar kenarına koyduğu taşları merdiven gibi kullanarak yandaki siteye girdi. Belediye Evleri Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, kamera görüntüleriyle durumu polise ve okul yetkililerine bildirdi. 

 YOLDAN GEÇENLERE ALDIRMADI

 Yoldan geçenlere aldırış etmeyen uyuşturucu bağımlısı önce karnından iğne yaptı sonra burnundan uyuşturucu çekti.