Kredi vermeyen bankacıya kanlı tuzak

340 bin lira kredi çeken Remzi T., taksiti ödeyemedi. Esnafın ofisine çağırdığı bankacı Cemil A., yeni kredi ve borç yapılandırma talebini gerçekleştiremedi. Öfkelenen adam, arkadaşını silahla boynundan vurdu.

İHA-Akşam

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nde yazıcı ve fotokopi cihazı satan Remzi T. (47), bir bankadan 340 bin lira kredi çekti. İşleri kötü giden adam, taksitleri ödeyemedi. Remzi T., bankadan tanışıp arkadaş olduğu Cemil A.'yı (46) arayıp ofisine davet etti; gelince de yapılandırma istedi.

MERMİ BOĞAZINA SAPLANDI

Bankacı borcu yapılandırmayı başaramadı; birlikte alkol aldığı Remzi T. bu kez de kendisinden yeni kredi çıkarmasını teklif etti. Ancak bu talep de gerçekleştirilemedi. Öfkelenen Remzi T., sandalyede oturan Cemil A.'nın arkasına sessizce geçerek silahla boynuna bir el ateş etti. Cemil A.'nın boynundan giren mermi boğazına saplandı.

6 SAAT BOYUNCA REHİN ALDI

Saldırgan yaralı adamı 6 saat ofiste rehin aldı. İç kanama geçiren bankacının kötüleştiğini gören Remzi T., yaralıyı taksiye bindirip hastaneye gönderdi. Ameliyata alınan adamın vücudundaki kurşun çıkarıldı ama beynine hasar oluştuğu saptandı. Şikayet üzerine gözaltına alınan Remzi T., mahkemece tutuklandı.

Arkadaşının ofisine gelen Cemil A., 6 saat sonra boynundaki kurşunla hastaneye gitti.