Korkuyorum dedi, yedi ay sonra öldü

Uzman çavuş Hacı Y., 6 gün sonra dünyaevine gireceği Aysel Y.'yi öldürüp, intihar etti. Öğretmen olan Aysel Y.'nin 7 ay önce öldürülen kadınların isimlerini paylaşıp, ‘Burada adımın yazmasından korkuyorum' yazdığı ortaya çıktı.

DHA

Bingöl'de görev yapan Yozgatlı uzman çavuş Hacı Y. (30), 24 Temmuz'da düğün yapmaya hazırlandığı öğretmen eşi Aysel Y. (29) ile önceki gece buluştu. Hacı Y. ile Aysel Y., otomobilde tartışmaya başladı. Hacı Y., bu sırada tabancasını çıkarıp, Aysel Y.'ye ateş etti. Hacı Y., daha sonra aynı silahı başına

dayayarak, ateşledi. Aysel Y. ve Hacı Y. hayatını kaybetti.

DAVETİYELERİNİ DAĞITMIŞLAR

Nikahı 24 Temmuz'daki düğün öncesi yapan çiftin davetiyelerini de hazırlatıp, dağıttığı öğrenildi. Davetiye üzerinde 'Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Bu mutlu günümüzde yanımızda olmanız dileğiyle' yazdığı görüldü.

paylaşım yapmış

Öte yandan Aysel Y.'nin, 3 Ocak'ta sosyal medya hesabından, öldürülen kadınların isimlerinin yer aldığı mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Aysel Y.'nin, 'şiddetten ölen kadınlar için dijital anıt' ile paylaştığı mesajında 'Bir gün burada adının yazmasından korkan bir genç kız vardı ve ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum' yazdığı görüldü.