Kocasını zehirleyip ahırda yakmış! 10 yıl sonra ortaya çıkan vahşet

Kaybolan Kamber Demir'in eşi Meliha Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı, zehirlediği kocasını ahırda yaktığını, kemiklerini de taşla ezerek gömdüğünü itiraf etti.

Aksaray'a bağlı Babakonağı Köyü'nde yaşayan Kamber Demir'in (45), 2013 yılında 4 çocuğunun annesi Meliha Y. (49) tarafından hunharca öldürüldüğü belirlendi. İddiaya göre genç adam bir anda ortadan kayboldu, dini nikahlı eşi Meliha Y. kocasını soranlara yurtdışına çalışmaya gittiğini söyledi. İlk başta yengelerine inanan Demir'in kardeşleri, Meliha Y.'nin ağabeyleriyle görüşmeleri için bir telefon numarası bile vermemesinden şüphelendi; 1 yıl sonra jandarmaya başvurdu. Ancak Demir'e ait bir ize rastlanmadı.

'ÖLMEYİNCE ÇEKİÇLE VURDUM'

Rafa kaldırılan dosya, 10 yıl sora yeniden açıldı. Kamber Demir'in ailesi ve köylülerle görüşen JASAT dedektiflerinin şüphesi adamın eşi Meliha Y.'nin üzerinde yoğunlaştı. Gözaltına alınan kadın, cinayeti itiraf etti. Kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü kocasının yemeğine zehir attığını belirten Meliha Y., "Zehirledim, baktım ölmeyince çekiçle kafasına vurarak öldürdüm" dedi. Gece sürükleyerek hayvan ahırına götürdüğü cesedi yattığını anlatan katil zanlısı, "Ertesi gün yanık kemikleri taşla ezerek ahıra gömdüm" ifadesini kullandı. Cinayetle bağlantılı oldukları saptanan çiftin oğulları Mustafa D. (29), Rıfat D. (30) ile akraba Mehmet G. (54) ve İbrahim Ç. (74) de gözaltına alındı.

OĞULLARI BİLİYORDU

Çiftin iki oğlunun cinayeti bir süre sonra öğrendikleri ancak annelerini ele vermemek için olayı gizledikleri ortaya çıktı.