Kocam ve avukatı ‘FETÖ’yle vurdu!

Eşini “Mal varlığımıza el koyulabilir” diyerek kandırıp, anlaşmalı boşanan ve sevgilisiyle evlenen Hayri Uğur’a soruşturma açıldı. 

NESLİHAN KESKİN

işadamı Hayri Uğur ve eşi Hepşen Uğur’un kurduğu firmanın mal varlığı 200 milyon liraya yaklaştı. Karısından boşanmanın yollarını arayan Uğur, 15 Temmuz darbe girişimini fırsat bildi. Hepşen Uğur’a “Arkadaşlarım FETÖ’cü. Tutuklanırsam mal varlığımıza el konulur” diyen Hayri Uğur, eşiyle anlaşmalı boşandı. Eşini ve 2 çocuğunu ABD’de satın aldığı eve yerleştiren Hayri Uğur, Türkiye’ye döndü. Kendisine bir daha ulaşılamadı. Boşandığı kocasının başkasıyla evlindeğini öğrenen Hepşen Uğur,  şoke oldu.

MAL VARLIĞINA TEDBİR 

Kumpasa uğrayan Hepşen Uğur soluğu savcılıkta aldı. Eski eşi ve eşinin avukatı Tarık S. hakkında dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, sebepsiz zenginleşme, resmi belgede sahtecilik, hileli davranışlarla evlilik birliğini sonlandırma (boşanma) suçlarından cezalandırılmasını isteyip, tüm malvarlığına   el konulmasını talep etti. Uğur ile Tarık S. hakkında soruşturma başlattıldı.

Hayri Uğur, Z.Y. ile evlendiklerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Hayri Uğur, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin başkanlığını da yapıyor.