Klavye soytarısından Başkan Erdoğan'a küstah sözler: AK Parti'den jet yanıt geldi

Son dönemde Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz küstah tehditlerini sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Katz, yine Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan soykırımcı bakanın paylaşımına sert yanıt verdi. Detaylar haberimizde...

Son dönemde Türkiye'yi ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz küstah tehditlerini sürdürmeye devam ediyor..

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Katz, yeni bir alçaklığa daha imza attı.

Sosyal medya hesabında Başkan Erdoğan'ı hedef alan Katz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ise övgüler dizdi..

Paylaşımına Ekrem İmamoğlu'na etiketleyen Katz, "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." dedi.

AK PARTİ'DEN JET YANIT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından soykırımcı bakana sert sözler söyledi.

Dağ, "Herkesin tarafı net ve açık. Biz katil İsrail'i rahatsız etmeye, kadınların, çocukların mazlum insanların yanında durmaya devam edeceğiz. Bazıları ise katillerin gözüne girmek için daha fazla çaba gösterecek." dedi.

Hamza Dağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"DAHA KARARLI BİR ŞEKİLDE ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Kantz'ın Başkan Erdoğan'a yönelik alçak paylaşımına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Altun, "Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz." dedi.

İletişim Başkan Altun, şu ifadeleri kullandı:

Buraya bak, katil ruh hastası! Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur! Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!

"SOYKIRIMCI KATİLİN HEZEYANIDIR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kantz'ın Başkan Erdoğan'a yönelik alçak paylaşımına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Çelik, "İsrail'in NAZİ kafalı Dışişleri Bakanı Katz'ın Devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır." dedi.

Ömer Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İsrail'in NAZİ kafalı Dışişleri Bakanı Katz'ın Devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır. Soykırımcı hükümetin Dışişleri Bakanı olan Katz, demokrasi ve özgür dünya adına konuşabilecek son kişi bile değildir. Cumhurbaşkanımızın izlediği Filistin politikası, özgür dünyanın gerçek iradesidir. Özgür dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Nazilerin ve katillerin sesi ise Netanyahu ve Katz gibilerdir. Netanyahu hükümeti, işledikleri soykırım suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır.

"TAM BİR HASTALIK HALİDİR"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kantz'ın Başkan Erdoğan'a yönelik alçak paylaşımına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Bakan Fidan, "Israel Katz'ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir." dedi.

Bakan Fidan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Israel Katz'ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir.

Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti'nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'DAN KATZ'IN PAYLAŞIMINA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, "Her şeyin güzel olacağı gün, Filistin halkının özgürlüğüne kavuştuğu, Netanyahu yönetiminin ise mazlum ve savunmasız bir halka karşı işledikleri suçların karşılığını uluslararası hukuk önünde bulacağı gündür." ifadesini kullandı.

Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şunları kaydetti:

"İşgal altındaki Gazze'de masum çocukları ve sivil halkı katledenlerin ne Türkiye'yi ne Sayın Cumhurbaşkanı'mızın adını ne de özgürlük ve demokrasi kavramını ağızlarına almak hadlerine değildir. Defalarca sandıkta aziz milletimizin temiz oylarıyla seçilen, demokrasi ve kalkınma yolunda ülkemize sayısız eser ve hizmetler kazandıran, zalimlerin yüzüne karşı hakkı haykırmaktan hiçbir zaman geri durmayan Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde yaşamaktan ve kendisinin yol arkadaşları olmaktan onur duyuyoruz. Her şeyin güzel olacağı gün, Filistin halkının özgürlüğüne kavuştuğu, Netanyahu yönetiminin ise mazlum ve savunmasız bir halka karşı işledikleri suçların karşılığını uluslararası hukuk önünde bulacağı gündür."

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU'NDAN KATZ'IN PAYLAŞIMINA TEPKİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, "Siz önce elinize bulaşan bebeklerin, çocukların, kadınların kanlarının hesabını vereceksiniz, suçlusunuz ve er ya da geç yargılanacaksınız." ifadesini kullandı.

Uraloğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın sosyal medya platformundan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına aynı mecrada tepki gösterdi.

Bakan Uraloğlu paylaşımında, "Katil devletin hadsiz Bakanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Filistin dahil bütün mazlum coğrafyaların umududur. Siz önce elinize bulaşan bebeklerin, çocukların, kadınların kanlarının hesabını vereceksiniz. Suçlusunuz ve er ya da geç yargılanacaksınız. Ayrıca hangi sosyal medya mecrası olursa olsun herkes Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yasalarına uymak zorundadır. Yasaları uygularken sizin ne düşündüğünüze bakacak değiliz hadsizler. Bir kez daha ve yüksek sesle tekrarlıyoruz 'Filistin özgür olana dek susmayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI'DAN, KATZ'IN PAYLAŞIMINA TEPKİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, "Ahlaksızlığıyla işledikleri suçları örtmeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar yargılanmaktan kurtulamayacaklar." ifadesini kullandı.

Yumaklı, sosyal medya hesabından, Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına tepki gösterdi.

Zulümde ve alçaklıkta sınır tanımayan İsrail'in, hadsizlikte de sınırları aşmaya devam ettiğine işaret eden Yumaklı, "Ahlaksızlığıyla işledikleri suçları örtmeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar yargılanmaktan kurtulamayacaklar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kimsesizlerin kimsesi olmak bizim için şereftir' anlayışıyla, İsrail zulmü karşısında sadece yüreklerindeki imanın gücüyle mücadele veren Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

ADALET BAKANI TUNÇ'TAN, KATZ'IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamasını kınadı.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Filistin'de 40 bin masum sivili katleden soykırımcı İsrail'in eli kanlı Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılık açıklamalarını şiddetle kınıyorum. Savaş suçlusu caniler ve kandan beslenenler, ne Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ne de Cumhurbaşkanımızın insanlık için, mazlumlar için, barış için, adalet için verdiği mücadeleyi anlayamaz. Suçluluk psikolojisiyle çirkinleşen bebek katilleri, insanlık vicdanında mahkum oldukları gibi uluslararası hukuk önünde de mutlaka mahkum olacaklar ve hak ettikleri cezayı çekeceklerdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her zaman hakkı ve hakikati haykırmaya, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ'TAN, KATZ'IN PAYLAŞIMINA TEPKİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.

Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Eli kanlı katiller ve soykırım suçluları, dünya barışını her platformda gür bir sesle savunan Sayın Cumhurbaşkanımızın adını dahi anamazlar. Türkiye, tarihin doğru tarafında durmaya devam ederken siz ne yaparsanız yapın Gazze'de işlediğiniz soykırımın üstünü kapatamayacak ve er ya da geç bu insanlık dışı vahşetin hesabını adalet önünde vereceksiniz."