Kızıl Goncalar dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak rakip diziye transfer oldu

Fox yeni adıyla Now TV ekranlarında yayınlanan “Kızıl Goncalar” dizisi 19. Bölümüyle sezon finali yapmıştı. Herkes 20. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt ararken diziseverleri şoke eden yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin sevilen ismi Show TV ekranlarında yayınlanan “Kızılcık Şerbeti” dizisine transfer olduğu duyuruldu.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisi yayınlandığı pazartesi günleriyle rating listelerinin zirvesine ambargo koymuştu.

Son yayınlanan 19. sezon finaliyle yaz tatiline giren dizi birçok soru işaretiyle ekran serüvenine mola vermişti.

RAKİP DİZİYE TRANSFER OLDU

Diziye sonradan "Affan" karakteriyle katılan genç oyuncu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kısa süre diziseverlerin beğenisi kazanmıştı. Son bölümde Cüneyd Efendi karakterine kurduğu tuzak sonrası polisler tarafından yakalanan, Affan karakterinin diziye merak edip etmeyeceği merak konusuydu. Beklenen açıklama geldi. Genç oyuncu rakip diziye transfer oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNE YENİ İSİM KATILDI

Daha önce Kızıl Goncalar dizisinde "Affan" rolüyle konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkan ve performansıyla dikkat çeken Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu.

Yüzgüleç, dizide Firaz karakterini canlandıracak ve Nursema karakteriyle (Ceren Karakoç) partnerlik yapacak. İki genç oyuncunun kimyalarının nasıl olacağı ve ekranlarda nasıl bir iz bırakacakları büyük bir merak konusu.