Kirli pazarlığı millet bozar

Cumhur İttifakı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, CHP ile HDP/DEM arasındaki İstanbul pazarlığına tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'da 'Ordulular ile Buluşma' programına katıldı. Kurum, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: "İstanbul tehlikeli bir girdaba sokulmak isteniyor. Bugün milletin gözleri önünde bu aziz şehir, kirli bir pazarlık masasına yatırılmıştır. Sancaktepe'de Kandil ittifakının bayrakları sallandı. Kandil ittifakının küçük ortağı da bunu itiraf etti. Kandil Uzlaşısının adayı İmamoğlu; siyasi hırsları uğruna, İstanbul'u pazarlıkların konusu haline getirdi. Ama şunu asla ve asla unutmasın. Tarihten bu yana İstanbul ne zaman paylaşılmak istense bu millet izin vermemiştir, o kirli anlaşmaları bozmuştur. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta da bozacaktır."

BU NASIL PANKART?

"İsrafı bitirdik, pankartları asıyorlar. Sen, bu pankartlara bile 175 milyon lira harcamış birisin. Bir konsere 600 milyon lira verdin. Bu iki örnek bile müsrif belediyeciliğini gösteriyor."