Kimse 'kim bu prens' demedi! 

Prens El Suud, 40 kişilik koruma ordusuyla Bodrum'da tur attı. Meraklı bakışlar arasında yürüyen tespihli prensi kimse tanımadı.

Bodrum sokaklarında!

Suudi Arabistan’ın en zengin veliaht prensi El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud Bodrum sokaklarında elinde tespihiyle gezdi. Bodrum marinasına inen prens koruma ordusuyla birlikte sokak sokak dolaştı. Meraklı bakışlar arasında yürüyen prensi kimse tanımadı. Kareli lacivert bir gömlek ve lacivert bir şortla dolaşan prensin elindeki Zaza tespihi ise dikkatlerden kaçmadı. Prense Başbakanlık danışmanı Taha Genç eşlik etti.

2 saatliğine kafe kapattı

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'ne mensup Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi, 300 valiz ve 30 bisikletle gelmişti. Geldiği gün bisiklete binen prens dün ise Cennet Koy’da kafe kapatan prens, yaklaşık 2 saat boyunca ailesi ve yakın dostlarıyla sohbet etti. 32 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Suudi prens, gündüzleri yatta vakit geçiriyor. Prensin 88 metre uzunluğundaki, yatak ve yemek odası altınla kaplı, üzerinde helikopteri olan yatında füze kalkanı da yer alıyor.