Kelkitlioğlu: Berberoğlu'nun casusluk suçu işlediği cezasının onanmasıyla sabitleşmiştir!

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu tahliye edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. Kelkitlioğlu, ''Casusluk suçu işlediği cezasının onanmasıyla sabitleşmiştir! Yani bu suçu işlemiştir!'' dedi.

Kelkitlioğlu CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na da zor bir soru yöneltti: 1 milyon lirayı nereden buldun?

1

KELKİTLİOĞLU'NDAN CHP'Lİ BERBEROĞLU HAKKINDA ÇARPICI TESPİTLER

MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni firari FETÖ'cü Can Dündar'a ilettiği iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye edilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında Murat Kelkitlioğlu çarpıcı bir tespitte bulundu: "Gelin biraz Berberoğlu konuşalım! Tahliye edilince suçsuz olmuyor! Casusluk suçu işlediği cezasının onanmasıyla sabitleşmiştir! Yani bu suçu işlemiştir! Suçsuzmuş gibi gürültü koparmaya gerek yok! Berberoğlu çıkar çıkmaz yalan söylemeye başladı! 16 ay tecrit hayatı yaşadığını, tek bir mahkumla karşılaşmadığını söyledi! Bu kocaman bir yalan! Yalanları bırakıp, kendisini gammazlayan firari casus Can Dündar’la ilgili ne düşünüyor onu açıklasın! Başta Ertuğrul Özkök olmak üzere bazı 28 şubat mimarları hemen atlayarak Berberoğlu’nun cezasının onanmasını gözardı ederek, Nazlı Ilıcak ve benzerlerinin de tahliye edilmesini istedi! Son söz; 28 şubatın medya ayağına dokunulmadıkça bu tiyatroyu izlemeye devam edeceğiz!"

KILIÇDAROĞLU'NA ZOR SORU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıklarını iddia etmesi nedeniyle, İstanbul'da açılan 3 ayrı manevi tazminat davasında 909 bin 353 lira ödemeye mahkum edildi. Manevi tazminat bedelini İstanbul 3. İcra Dairesi'ne yatıran Kılıçdaroğlu'na Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, sosyal medya hesabından zor bir soru yöneltti: "Bir tespit de Kılıçdaroğlu İçin! Man adası iftiraları nedeniyle ödemeye mahkum olduğu tazminat cezası için icraya 909 bin lira yatırdı! Yani neredeyse 1 milyon lira! Eski parayla 1 trilyon! Kılıçdaroğlu bu parayı nereden buldu? Kılıçdaroğluna sorduğum sorunun 3 cevabı olabilir! Ya parti bütçesinden ödedi! Ya hisselerine sahip olduğu bankadan karşıladı! Ya da kendi cebinden ödedi! Parti bütçesinden karşıladıysa felaket! Niye mi? Düşünün genel başkanı durmadan saçmalayacak ceremesini parti çekecek!"