Kedi düşmanına kim ‘dur' diyecek!

Oturduğu sitede kedilere yaptığı işkencelerle sık sık gündeme gelen Aytuğ Koyuncu'nun 34 sabıkası olduğu ortaya çıktı. Magandadan 7 yıldır yaka silken vatandaşlar, “Ceza alması için daha ne yapması lazım” diyerek isyan etti.

HABER MERKEZİ

İstanbul Küçükçekmece'deki bir sitede yaşayan Aytuğ Koyuncu, bina girişinde gördüğü kediyi acımasızca dövdü. Kedi dakikalar sonra aralanan kapıdan kaçarak kurtuldu. Aytuğ Koyuncu'nun 2019'da da aynı sitede kedilerini zehirlediği, sokak kedileri besleyen Sevgi Yılmaz'ı da bıçakla tehdit ettiği iddia edildi. Bu nedenle hakkında soruşturma başlatılan Koyuncu'ya hakaretten bin 740 lira para, silahla tehditten de 1 yıl 8 ay hapis cezası verildiği öğrenildi. HABERTÜRK'ün ulaştığı bilgiye göre Koyuncu'nun 34 ayrı suça karıştığı öğrenildi.

ÇOCUKLAR TEHLİKEDE

Soyak ve Atakent sakinleri, site önünde toplanarak tepkilerini ortaya koydu. Bir vatandaş, "Çocuklarımızı korumak istiyorsak önce mahallemizdeki sokak hayvanlarını korumamız lazım" derken, bir başka kadın ise "Kendisine sevgi aşılanmamış. İyilikle yanaştım, yine işe yaramadı. Şikayetçi oluyoruz, sonuç alamıyoruz" diye konuştu.

TEPKİLERE KARŞI AHLAKSIZ HAREKETLER!

Koyuncu, kendisine sitem eden bir kadına cinsel organını gösterip, hakaret ederek, tehditler savurdu. Yeni ortaya çıkan görüntülerde zorbanın, "2016'dan beri yapıyorum, hadi gelin yapabiliyorsanız, yapın" diyerek meydan okuduğu duyuldu.