Kavga sanaldan gerçeğe döndü, Ege öldü

İzmir'de iki çocuk sosyal medyada kız meselesinden tartıştı. Yanlarına arkadaşlarını da alan taraflar parkta kavga etti. 16 yaşındaki K.Ç.'nin 6 yerinden bıçakladığı akranı Ege Hepbalıkçılar, hayatını kaybetti.

İzmir Karabağlar'da çocukların kavgası kanlı bitti. 7 Nisan'da Y.H.K. (16) ile A.K. (16) sosyal medyada 'kız meselesi' yüzünden tartıştı; gerilim büyüdü. Uğur Mumcu Parkı'nda buluşan ikili yanlarında arkadaşlarını da getirdi. Çocuklardan oluşan taraflar kavgaya tutuştu. K.Ç. adlı saldırgan, 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar'ı 6 yerinden bıçakladı. Çocuk kanlar içinde yere yığılırken kavgaya karışanlar olay yerinden kaçtı.

6 ÇOCUKTAN 7'Sİ TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ege, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı; ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen bir gün sonra yaşamını yitirdi. Soruşturma kapsamında yaşları 18'den küçük olan şüpheliler K.Ç., Y.E.K., Y.K., U.A., A.K., Y.H.K. ve E.D. gözaltına alındı; Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, E.D. serbest bırakıldı.

'BİRİCİK OĞLUM MELEK OLDU'

Ege Hepbalıkçılar'ın babası Göksel Hepbalıkçılar, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ege'nin fotoğrafını paylaşan baba, "Biricik oğlum Ege, melek oldu" notunu düştü.