Kastamonu, Sinop, Samsun çevresi için kuvvetli yağış uyarısı: Yarın öğleye kadar sürecek

Kastamonu'nun kuzeyiyle Sinop ve Samsun çevreleri bir kez daha kuvvetli yağış alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerine kadar sürecek kuvvetli yağış için sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

AA

Kastamonu'nun kuzeyiyle Sinop ve Samsun çevrelerinde yarın öğle saatlerine kadar sürecek kuvvetli yağış bekleniyor.

AA'nın haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batı ve Orta Karadeniz'de devam eden gök gürültülü sağanağın, Kastamonu'nun kuzeyi ile Sinop ve Samsun çevrelerinde geceden itibaren etkisini artırarak yarın öğleye kadar yerel kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada da, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bu gece saatlerinden itibaren, Kastamonu'nun kuzeyi ile Sinop ve Samsun çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" ifadelerine yer verildi.

Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.