Kars'ta otların yakılması ve silah ile kurşunlama olayı ile ilgili 2 kişi tutuklandı

Polisten kaçamadılar Kars Arpaçay ilçesinde H.E isimli şahsın ikametinin önündeki otların yakılması ve silah ile kurşunlama olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; Bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen; E.A (26), S.T (28), A.K.B (41) ve Y.E.Ö (20) İsimli şahıslar yakalandı.

HABER MERKEZİ

Şahısların işyerleri, araçları, ikametleri ve ikamet eklentilerinde yapılan aramalarda; 1 adet Ruhsatsız Tabanca ve Tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet kısa sap Ruhsatsız Av Tüfeği ve 9 adet Kartuş, 1 adet Av Tüfeği, 2 adet Kurusıkı Tabanca, 15 adet Askeri Kamuflaj, 131 adet fişek, 1 adet Gaz Maskesi, yarım bidon benzin ve 4 adet telefon ele geçirildi.

Olay ile ilgili gözaltına alınan şahıslardan E.A (26) ve Y.E.Ö (24) isimli şahıslar sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak, Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.