Kargo kuryesi kaymakamları yönetmiş

FETÖ'nün yeni haberleşme programları Falcon ve Evernote'un deşifre olduğu soruşturmada gözaltına alınan kargo şirketi kuryesinin Akdeniz kaymakamlarından sorumlu imam olduğu ortaya çıktı.  

Muammer BAŞKAN

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla, FETÖ soruşturması kapsamında Mehmet Akif Üniversitesi'nde görevliyken ihraç edilen firari olan mülkiye imamı ve  Fethi Karanfil adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan Hakan Bayraktaroğlu’nun sorgulanması devam ediyor. Akdeniz ve Ege bölgesindeki kaymakamlardan sorumlu mülkiye imamı olduğunu itiraf eden Hakan Bayraktaroğlu, 1990 yılında örgüte ait Resanet Vakfında ön muhasebeci olarak çalışırken örgüt tarafından evlendirildiğini anlattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesin’de örgütün sözde Alanya İmamı ‘’Orhan’’ kod adlı  Bora Şerbetçi ile birlikte sorgulanan Bayraktaroğlu’nun örgüt hakkında çok önemli bilgiler verdiği öğrenildi. Bayraktaroğlu’nun verdiği bilgiler ile  terör örgütü FETÖ/PDY’nin kripto denecek bir üyesi belirlendi ve operasyonun düğmesine basıldı. 

KOD ADI ORHAN 

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin sözde mülkiye imamı olan ‘’Orhan’’ kod adlı Bora Şerbetçi ise örgütün kargo şirketinde çalıştığını belirterek, kaymakamlardan sorumlu olduğunu itiraf etti.