İstanbul hava durumu hakkında Meteoroloji'den kar açıklaması!

İstanbul hava durumuna ilişkin Meteoroloji'den son dakika bir açıklama geldi. Meteoroloji'nin raporuna göre, önceki günlerde az da olsa etkisini gösteren kar 25 Şubat Pazar günü yeniden İstanbul'a gelecek.

İstanbul hava durumuna ilişkin Meteoroloji'den son dakika bir açıklama geldi. Meteoroloji'nin raporuna göre, önceki günlerde az da olsa etkisini gösteren kar 25 Şubat Pazar günü yeniden İstanbul'a gelecek. Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Iğdır, Bitlis ve Van çevrelerinin, öğle saatlerinde Hakkari çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin ve gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

İSTANBUL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

İL İL HAVA DURUMU RAPORU    İstanbul hava durumu hakkında Meteoroloji'den kar açıklaması! İşte son hava durumu raporu...

BATI KESİMLERDE HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun batı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

Meteoroloji’nin resmi web sitesinde, orta ve uzun vadeli tahmin sayfasında 25 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da hafif de olsa kar bekleniliyor. Kar etkisini yüksek kesimlerde etkisini göstermesi bekleniyor.,