Kapanma olacak mı? Başkan Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş konuşması yaptı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, Omicron varyantına ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi. Kapanma olacak mı? Yüz yüze eğitimde son durum ne? sorularına da yanıt veren Başkan Erdoğan son durum hakkında konuştu.

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Memur ve emekliye zam, KOSGEB desteği, enflasyon gibi konularda değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdoğan kapanma ve yüz yüze eğitimde son duruma ilişkin açıklamalar da yaptı.

KAPANMA OLACAK MI?

Koronavirüsün Omicron varyantının dünyada oluşturduğu paniğe işaret eden Başkan Erdoğan Türkiye'deki son durumu da aktardı.

Başkan Erdoğan, yerli ve milli aşı TURKOVAC'ın etkinliğine dikkat çekerek herhangi bir kapanma durumunun söz konusu olmadığına işaret etti. Erdoğan ayrıca, "maske, mesafe, temizlik" kurallarına karşı vatandaşları uyardı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

Yüz yüze eğitimde son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdoğan, "Koronavirüs tedbirlerine daha fazla riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz." dedi.