Kan donduran olay! Genç kadından eski sevgiliye infaz

Ormanlık alanda cesedi bulunan adamın katil zanlısı, eski kız arkadaşı ve babası çıktı. Sosyal medya hesabından maktule tehdit mesajları attığı belirlenince suçunu itiraf eden S.Ç. adlı kadın, “Tartışırken öldürdüm. Cesedi ormana babamla birlikte attım” ded

İHA

İstanbul'un Sancaktepe İlçesi'ndeki ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan bir aile, bir erkeğe ait cansız beden buldu. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, elleri ve ayakları bağlanmış halde olan maktulün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Cesedin bir süre önce ortadan kaybolan S.S.'ya ait olduğu, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldığı tespit edildi.

TEHDİT MESAJLARI ELE VERDİ

Cinayet dedektifleri, hayatını kaybeden gencin sosyal medya hesaplarını mercek altına aldı. Tek tek belirlenen şüphelilere ait 4 ayrı adrese eşzamanlı operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri; S.S.'nin eski kız arkadaşı S.Ç.'nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Evinde uyuşturucu madde de bulunan S.Ç.'nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı.

KATİL ZANLISI: RAHATSIZ EDİYORDU

S.Ç., ifadesinde suçunu itiraf etti. Ayrıldığı sevgilisi S.S.'nin kendisini rahatsız ettiğini öne süren katil zanlısı, aralarında çıkan tartışma sırasında cinayeti işlediğini söyledi. S.Ç., cesedi ise babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana bıraktıklarını anlattı. Adliyeye sevk edilen baba-kız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.