Kahreden fotoğraf

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde meydana gelen otomobil yangınında hayatını kaybeden anne ve 5 çocuğunun cenazesi yan yana defnedildi.

Siirt'in Kurtalan İlçesi'ne bağlı Gözpınar Köyü mevkiinde Mehmet Yaşar idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak devrildi. LGP'li olduğu öğrenilen otomobil bir süre sonra alev aldı. Olayda, anne Aynur Yaşar (32) ile çocukları Beritan Delila (15), Viyan (14), Bahoz (11), Rodi (5) ve Cudi(6) yanarak hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cenazeler, dün Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Anne ve çocukları Batman'ın Kozluk İlçesi'nin Kocabey mezrasında gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi. Yakınlarının mezar başındaki ağıtları yürekleri dağladı. Altı çocuklu 8 kişilik aileden o gün köyde anneannesinin yanında kalan Nuarin Yaşar isimli 11 yaşındaki çocuk ile aracı kullanan baba Mehmet Yaşar kurtuldu. Cenazeye katılan baba, güçlükle ayakta kaldığı görüldü. Baba Yaşar'ın tedavisi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA