Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? Kabine Toplantısı saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edeceği Kabine Toplantısı tarihi gündemde yer alıyor. Konuya dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? Kabine Toplantısı saat kaçta? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Kabine Toplantısı'nın tarihi yoğun olarak araştırılan konu başlıklarından oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik edeceği toplantının tarihi açıklanmıştı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin afetler sonrası alınacak önlemleri masaya yatırması planlanıyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? Kabine Toplantısı saat kaçta? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, YARIN MI?

Kabine Toplantısı, 16 Ağustos Pazartesi günü düzenleneceği açıklanmıştı. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ertelendi. Bakanların bir bölümünün yangın coğrafyasında bir bölümünün de Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'de olduğu belirtilirken kabine toplantısının ileri bir tarihe ertelendiği belirtiliyor.

TRT Haber'de yer alan habere göre, toplantının gündeminde yangın ve sel felaketlerinin ardından atılacak adımlar, afetten zarar gören bölgelerin yeniden imarı ve doğal afetlerden etkilenen vatandaşlara verilecek destekler yer alacak.

Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları değerlendirilecek

Toplantının bir diğer gündem maddesi, koronavirüsle mücadele olacak. Delta varyantının yayılımının en aza indirilmesi için Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları masaya yatırılacak. Aşı tedariki ve yerli aşı çalışmalarındaki son gelişmeler de toplantının sağlık başlıkları arasında bulunuyor.

Okullarda yüz yüze eğitim

Öte yandan, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için alınacak tedbirler de kabinenin gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bir sunum yapması bekleniyor.