Bayram sonuna kadar hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamaları merakla takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün beşinci kez telekonferans yöntemiyle toplandı. Toplantının gündeminde koronavirüs kısıtlamaları vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamaları milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs'tan itibaren de 31 ilde 3 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlamasına gidileceğini duyurdu...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından son dakika açıklamalarında bulunuyor.  Son dakika açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Erdoğan: "Hafta sonları sokağa çıkma sınırlandırmasını bayram sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs'tan itibaren de 31 ilde 3 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlamasına gidileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "55 ülkeye salgınla mücadele amaçlı malzeme desteği verdik."

Erdoğan:" Son olarak ABD'ye maske, yüz koruyucu, siperlik, N95 maske, tulum ve dezenfektandan oluşan tıbbi yardım malzemelerini yarın gönderiyoruz."

Erdoğan: "Adliyelerdeki dava, icra, şikayet, itiraz, bildirim süreleriyle ilgili ertelemenin 30 Nisan'da dolan tarihini 15 Haziran'a kadar uzatıyoruz"

3 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELDİ

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın Cuma gününe denk gelmesi nedeni ile geçtiğimiz hafta 23 Nisan için yapılan uygulamanın tekrarlanması bekleniyor. 1-2-3 Mayıs tarihlerinde 3 günlük bir sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili resmi bir açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.