Jandarmadan dron destekli trafik uygulaması

Karaman'da 2 saat süren dron destekli trafik uygulamasında 127 araç trafik timleri tarafından durdurularak tek tek denetlendi.

IHA

Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerinin yürüttüğü denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

IHA'da yer verilen habere göre, denetimler çerçevesinde trafik timlerince Karaman-Karapınar, Karaman-Ereğli ve Ermenek-Mut kara yollarında dron destekli trafik uygulaması yapıldı. 2 saat süren uygulamada 127 araç trafik timleri tarafından durdurularak tek tek denetlendi. Ekiplerin denetimlerinde 6 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, Karaman'da huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik trafik denetim ve uygulamalarına kararlı ve kesintisiz bir şekilde bundan sonra da devam edileceği belirtildi.