Deprem mi oldu? 21 Kasım Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri sizlerle..

Deprem mi oldu? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Depremi hissedenler sosyal medyaya depreme dair araştırmalar yapıyor. AFAD, 06:25'te Ege Denizi, Datça Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklaıd. Depremin derinliği 107.10 km olarak duyuruldu. 21 Kasım Kandilli Rasathanesi son deprem haberleri..

Deprem mi oldu? sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AFAD, 06:25'te Ege Denizi, Datça Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklaıd. Depremin derinliği 107.10 km olarak duyuruldu. Deprem mi oldu? sorusunun yanıtı aranıyor. İşte 21 Kasım Kandilli Rasathanesi son deprem haberleri.. 

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA EGE'DE DEPREM 

AFAD, 06:25'te Ege Denizi, Datça Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladI. Depremin derinliği 107.10 km olarak duyuruldu.

20 KASIM DÜN NERELERDE DEPREM OLDU? 

EGE'DE DEPREM..

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasında merkez üssü Kuşadası Körfezi olan 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 12.1 kilometre derinlikte gerçekleştiği öğrenildi. Deprem İzmir'de de hissedildi. 

VAN'DA DEPREM..

Kandilli Rasathanesi saat 01.29'da merkez üssü Van Başkale olan 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 5 km olarak duyuruldu.