İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den CHP itirafı: Hayatımın en büyük pişmanlığı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında 6'lı masayı resmen dağıttı. Akşener, ''Bu parti seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.'' dedi.

Partisinin olağan kurultayında açıklama yapan İyi Parti Genel Başkanı Akşener, CHP'ye ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akşener, "Bu parti seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Meral Akşener, yeniden genel başkan seçildi

CHP İTİRAFI: HAYATIMIN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI

Akşener, "Biz bu partiyi kurmak için CHP'den 15 vekil istedik ya hayatımın en büyük pişmanlığıdır." dedi.

"O GÜN BUGÜN 15 MİLLETVEKİLİNİN BEDELİNİ ÖDEYEMEDİK"

"Savaşmalıydık, bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik, girmiyorsak da gereğini yapmalıydık. Savaşmadık!" ifadelerini kullanan Akşener, "15 vekil istedik, Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Ama o gün bugün 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş." diye konuştu.

"BİZ HARİÇ HERKES KAZANMAYI SAĞLADI AMA BİZ HARİÇ"

7'Lİ MASA'YI YİNE DAĞITTI

7'li masaya mesaj veren Akşener, "Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş. İnsafınız kurusun, anlıyorum korktunuz. Neymiş İstanbul HDP sayesinde kazanılmış. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar." ifadelerini kullandı.