İtalyan akademisyene vasiyet dayağı

Mersin'deki Ortadoğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olan İtalyan Valeria Ibello'nun mesai arkadaşı Nurcan Fidan kansere yenildi.

Mersin'deki Ortadoğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olan İtalyan Valeria Ibello'nun mesai arkadaşı Nurcan Fidan kansere yenildi. İddiaya göre Fidan, vefat etmeden önce "Kızım sana emanet" diyerek Ibello'ya vasiyette bulundu. Merhumun kız kardeşi Elmas Ö. de, yeğeninin kendisine emanet edildiğini belirterek küçük kızı İstanbul'a götürdü. Vasiyetini yerine getiremediği için vicdan azabı çeken Ibello, çocuğu görmeye İstanbul Şişli'deki eve gitti.

10 DAKİKA BOYUNCA DARP EDİLDİ

Profesyonel kick boks ve tekvandocu Elmas Ö., iddiaya göre bir anda Ibello'ya saldırdı, 10 dakika darp etti. Burnu kırılan akademisyen, bir komşunun yardımıyla kurtuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ibello, darp raporu aldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan İtalyan kadın, yemek yiyemez, duyamaz ve konuşamaz hale geldiğini belirtti. Valeria Ibello, avukatı Sahra Düzgün Tuncel aracılığıyla verdiği dilekçede şöyle dedi: "Psikolojik travma yaşadım. Elmas Ö., 'Seni öldürürüm, küçük B.N.'yi bir daha aramayacak, onunla görüşmeyeceksin. Eğer ki görüşürsen, sana bu dünyayı dar ederim' şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulundu. Korkudan evden çıkıp işe gidemiyorum, paranoyak oldum." w Neslihan KESKİN

Ölen arkadaşının 'Kızım sana emanet' sözü içine dert olan İtalyan Valeria Ibello, görmeye gittiği çocuğun tekvandocu teyzesi tarafından dövüldü. Burnu kırılan akademisyen, "Yemek yiyemez, duyamaz ve konuşamaz hale geldim" diyerek şikayetçi oldu.

Aldığı darbelerle burnu kırılan Valeria Ibello korkudan evden bile çıkamadığını söyledi.